torsdag 11. februar 2010

Tordag 11.02 og Fredag 12.02

Torsdag 11.02.2010

Starta dagen 05.30. Måtte stå opp, eta frokost og gjøre oss klare te 1,5 time med fotball. Fint å start så tidlig på dagen sea det ikkje rekk å bli så varmt. :)
Så hadde med pause midt på dagen før me skulle på Kickboksing. Det var kjempe kult. Treneren vår i detta faget har selv vært med OL troppen og vart Nordisk Mester 1995. Han er veldig flink te å lære bort. Første time lærte vi om grunnstilling, steg og rette slag.
Reiste te Kuta på kvelden for å shoppe. ;) trengte treningstøy. Vi renner bort her og må skifte mellom hver økt, så trengte spors BH og korte shortser ( vil jo bli brune på beina). Måtte også investere i fotballsko. Blei også noen nye T- shorter og kjol. Er så masse fint her. Avslutta kvelden med ein flott meddag på Hard Rock Cafe.:)
Fredag 12.02.2010

I dag ska me sole oss, blir flott for er overskyet. Også ska med hente reine og strøkne klær. Er mange som levr tå og drive vaskeri her. Og klær må strykes for å drepe bakterier. For å vaske nesten to ukers forbruk med klær koster det for en pers. 30kr. Så er ikkje dyre greia.
Ska ha Sandvolleyball for 3. gang i dag, gleder oss. Også bli det ein rolig kveld, for ska opp kl. 6 i mørgo på båttur :)

Har fått veta i da at det var jordskjel i natt i havet utenfor Bali. Var målt til 6,6 på skalan, men m søv og merka ikkje noko. Er heller ikkje noen skade på noko, så alt er bta!! :)

1 kommentar:

  1. Så mye spennende dere gjør!!
    Det er moro å følge dere på bloggen!
    God helg og hvil ut etter første uka på Bali!

    SvarSlett