søndag 28. februar 2010

Lørdag 27 og Søndag 28 februar

Lørdag 27.02.2010
I går var vi på Rafting og Elefantridning. Kjørte buss ca ein time inn i landet og opp i fjellet. Inne i regnskogen kom vi fram t ein fin plass med 18 elefanter og en del andre dyr. Her arrangerte de rafting og. Vi vart utstyrt med redningsvest, åre og hjelm. For å komme ned te elva måtte vi ned ein lang bratt skråning. Var bygd trappetrinn ned heile, men vart skikkelig sliten i beina ta turen. Når me kom ned sto båtene å venta. Var solide gummibåter. Vi satt seks i hver båt. Var ein morsom tur med stryk og det heile. E og Carina datt uti da, men det var egentlig bare morsomt.
Etter to timer med rafting var det lunsj også skulle me tilbake te elefantene. E og Mari satt på ein elefant som het Dony. Han var 26 år og veldig snill. Var spesielt å sitte på eit så stort dyr. Men me kosa oss og vart kjempe kamerat med elefanten vår.
Når alt var ferdig oppe i fjella var det buss heim te pool party ;) Kosa oss ute te kl. 11.00 også var det senga. Var slitne etter ein lang uke.
Søndag: 28.02.2010
I dag våkna vi te øs pøs regnvær og vind. Førstegang på 4 uker det har vært dårlig vær mer enn tein time. Hadde egentlig store planer om stranda i dag, men dei vart litt utsatt.
Utnytta det dårlig været te å få lest litt. Har starta med styrketrening og treningslære no så da har med lesestoff.. Har lest før og te dei forskjellige idrettene som volley, forball og kickboksing, men det er bare nokon tynne kompendier.
Hadde bestemt oss for og øve på Kicboksing i dag, så om 20 min går med bort sammen med Martine og Carina for å trene eit par timer. Også regner vi med at finværet kjem fram ette det så bli det tur på stranda allikevel ;)
Me har det fortsatt like bra og dei første 4 ukene har gått grådig fort. 

1 kommentar:

  1. Dere lager en superfin blogg!! Og så mange fine bilder!! En skulle tro dere er på en annen planet!! Veldig moro å følge dere. Mor, Helge og jeg takker for koselig kort! Nå er min vinterferie over - husker dere hva vinter er??Masse snø, vind og kuldegrader. Herlig!! Jeg fikk noen fine dager hos mor og på hytta. Stå på videre og kos dere innimellom all treninga!!

    SvarSlett