mandag 15. februar 2010

Mandag 15 og Tisdag 16


Mandag
I går starta vi på den andre skole uka. Spelte volleyball på formidagen og hadde fri resten. Ko skulle vi finne på?? jo, me reiser for å surfe ;) Vi reiste 8 jenter te Kuta Beach. Der står de som leier ut brett og surfehjep på rekke og rad. Er bare og prute... De starta på 150 000, men vi fikk surfing en time+ brett for 80 000. og det er bra pris. Var fine bølger, ikke for store. For nybegynnere som oss er det veldig greit med hjelp. Guttene holt brettene og dyttet oss i gang på bølga. Så er det bare og komme seg på beina fort som fy.
Avslutta kuta turen med en Frapperchino på Starbucks cafe(det er nesten som en milkshake). Også reiste vi heim, var egentlig ganske slitene etter alle knall og fall og kaving i saltvatten.
Seinare på dagen vart det ein time styrketreningsøkt før vi åt meddag. Blir nesten treningsnarkoma ta å væra her. :P

Tirsdag
I dag har me trent fortball fra mørgon, også har me sola oss og lest litt.. kjekt å slå to fluer i ein smekk. Ved bassngkanten vart det oså ein nypressa juce. Smaker vedig godt. :) No gjør me oss klare te kveldens sandvolleyball økt med Høidalen. Og etter den er det kosert på cafeen, med skjømannskirken. Piano og fele, kan bli interessant. Har vøri litt overskyet i dag, men det er bare deilig. Da går det faktisk ann og kose se ute i sola.

* I dag minnes vi tante Mona. Er akkurat eit år i dag sea ho gikk bort. Savner ho vedig og skulle ønske ho kunne følge oss på bloggen vår akkurat som alle dere andre.
Tenker ekstra på deg Onkel Audun og resten av familien hjemme i Norge.
Men vi trur at tante ville vært stolte av oss, for at vi lever livet ved å reise til Bali for å oppleve det vi gjør her. *

2 kommentarer:

  1. Tenker på dere også i dag. Det er en tung dag for oss alle.

    Jeg sender dere noen bilder på mail av Ragnhild og Sigrid i dag.

    SvarSlett
  2. Hei snuppelupper:-)
    Det virker som dere har det kjempekjekt der nede. Kjempespennende å lese bloggen deres.. jeg er innom hver dag! Hihi:-) Må si jeg blir en smule misunnelig når jeg leser om alt det morsomme dere får oppleve og være med på!=)
    Nyt tiden der nede og kos dere fortsatt glugg i hjel. Og ikke glem å ta vare på hverandre;);)
    Stor klem til søstrene sisters fra Mor Solveig, hehe. PS: Hadde vært kjempekjempekjempekoselig med postkort;);)

    Solveig Borgersen,
    Elvatunet 6-21,
    6856 Sogndal
    ;-D

    SvarSlett