mandag 8. februar 2010

De første dagene på skolebenken. . ;)

I går (mandag) var første skoledag. Fikk egentlig bare masse info, så det var jo greit... Fikk også vite om en litt mer euopeisk matbutikk "Bali Dahli" så reiste dit på ettermeddagen. Fikk handla brød, hvit ost, pølse og nugatt ;) + frokostblanding.. trenger få i oss fiber veit. :) Denne butikken låg øverst i Kuta og det var veldig fint der. Masse flotte klesbutikker. Så blir nok ein ny tur dit ein dag ja.
I dag var første dagen med undervisning. Hadde dobbeltime med sandvolleyball og Vegard Høidalen var vår instruktør... det var veldig bra. Kjempe kul fyr. Ska ha han i ca 3 uker, så gleder oss bare te fortsettelsen. Men ute idrett i 33 vrme grader har også noen ulemper. Begge er meget solbrendte og har ett flott skille etter sports bh.. kipt ass. selv om vi brukte solfaktor 50.
Har også hatt første språk timen i dag. Ska lære indonesisk, sies at det er ganske greit og lære så tenkt å gi det ein sjanse. ;)

I kveld blir det meddag og bursdagsfeiring med jentene. blir sikkert ein 12 stykk. Så det bli kos.

2 kommentarer:

  1. Heisann begge to.
    Gratulerer med dagen åshild. sitter her i bø med en sjuk Sigrid på fanget, ho er ordentlig forkjølet og har en del feber. får håpe det går over snart, begynner å bli litt lei.
    Følger med dere på bloggen, ser fint ut å skulle være på en lang ferie.....

    Klem Sigrid og Rønnaug

    SvarSlett
  2. Hmm, har ho blitt sjuk igjen, stakkars lille jente.
    Ja, dere skulle det gikk :)
    Dere får sende noen bilder av dere og Sigrid etter hvert dere også. Må jo følge med på utviklingen i Norge vi også, av alle sammen. :) Skal hilse fra Åshild også :)

    SvarSlett