fredag 5. februar 2010

Avreisen og Ankomsten til Bali


Planen vår denne tirsdagsmorgenen var at mamma og pappa skulle kjøre oss til Gardermoen. Men den planen fikk en rask vending, for mamma og pappa overtok spysjuka som jeg og Åshild hadde hatt i dagene før avreise. Så da blei det Hallingbussen kl. 06.50 til Oslo Bussterminal og Flybussen direkte inn til Gardermoen, i stedet for privatskyss.
Hele reisen har egentlig gått veldig bra. Fra Oslo til Bangkok brukte flyet ca ti og en halv time. Innen den tiden rakk Åshild å se fire filmer, i tillegg til spilling av super mario og spising. Det var ikke enkelt å sove på flyet, så vi fikk knapt 2 timer søvn på hele den flyreisen. Så var det nesten to timer venting i Bangkok, men den tiden blei brukt opp til å komme seg fra gate C til E, og det var langt å gå! Flyet fra Bangkok til Bali tok ”bare” fire og en halv time. Men det gikk ganske fort. Underveis fikk vi også flere nye bekjentskaper.
Når vi kom ut av flyet var klokken ca 14.00 lokal tid. Altså ca kl sju om morgenen i Norge. Vi blei møtt av gateway-ledere utenfor flyplassen sammen med +30 grader celsius. Vi blei frakta med buss til Sari Segara, der fikk vi også tildelt rommene våre. Hotellet er veldig koselig og fint, men like fint som på bilder blir det jo aldri.
Jeg og Åshild var en liten tur nede på stranda for å spise nå i kveld, og har allerede fått oss en lærepenge når det gjelder kelnere, og deres begeistring for jenter(norske jenter). Han var veldig hjelpsom, men litt vell innpåsliten. Det viste seg i tillegg at de bare hadde fisk å tilby der, og han ville gi oss all verden med rabatter og ekstra servise, men fisken og ekle kelnere frista ikke så masse i dag. Så vi takka nei til mat, drakk ikke opp IsTe’ en(for den smakte vondt) betalte og gikk. Da gikk vi heller opp til vårt eget hotell og bestilte pizza der. Den var veldig god!
Nå har vi lagt oss og klokka er 20.30 Onsdag når jeg sitter og skriver nå. Så vi er rimelig slitne i hele kroppen.
Nå braker det også løs utafor her, det er skikkelig tordenvær, men vi ligger trygt og godt under lakenene våre. God natt fra den andre siden av jordkloden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar