mandag 15. mars 2010

Søndag 7 mars og resten av uke 10. ;)

Søndag 7. mars kom Siri te Bali.. Det var kjempe kos og få besøk. Trur nesten vi var like spente som den reisende. Reiste på flyplassen for å hente ho ( alt for tidlig så klart, redd for å komme for seint). Mens vi venta rakk vi kjøpe oss en deilig kald smoodi :P
Etter og fått Siri inn på hotellrommet bar det rett te Kuta for å shoppe :D og kose oss med god mat.
Heile uke 10 hadde me masse trening, både seint og tidlig, men vi rakk også:
- Være på stranda 2 ganger.
- i Kuta for å bestille kjoler :)
- I Kuta for å handle Kamera
- Eta på Hard Rock .. der er det bare helt konge mat.
- Var i Orkidepark
- Var på Planet of Hollywood og åt.
Så ligg ikkje akkurat på latsida, får masse ut tå dagan når ein må opp 05.45 for å rekke treing :P
Mens Siri søv te 11 og tek live med ro ;)
Lørdag var vi i Bali Safari park. Der kosa vi oss med mange flotte dyr, div. show og tømmerenne. Fekk ta bilde sammen med tigerunge. Det var spessielt.
Når me kom heim lørdag var det bare hive se i senga for ein lur, før me måtte ordne oss te fest  Skulle på ein fest som var arrangsjer for alle norske studenter på Bali+ Siri. Kunne drikke og eta så masse vi ville. Det gikk jo som dere skjønner, helt topp ;) Mari vart skikkelig fin i farta , men e og Siri e jo så vaksene tå uss så me tok ansvar. (Kristian N: Dette var første gangen vi drakk ordentlig, BARE SÅ DU VEIT DET ) Var ein heilt fantastisk morsom fest med masse bra musikk og dansing.
Søndag hadde e og Siri bestemt at me skulle tidlig på Stranda. Kl. 09.00 ringte kl og vi opp. Åt frokost og ein time seinere reiste vi på ein strand som heite Dream land, MED MARI. ;) Der var det heilt fantastisk. Låg og steika oss i ca 5 tier, då va me egentlig solbrendte nokk for å si det sånn.
Søndag kveld reiste vi te Kuta for å hente kjolne og eta meddag. Kl 21.00 reiste vi heim også var det natta. Var ein trøtt gjeng som la se og sov gott te i dag tidlig. Då ringte kl. 09.00 vi opp og skulle på trening.
I kveld og i mørgo feira dei Balinesisk nyttår. Dei feira år 1932. I dag er alt stengt etter 5 for alle treffes ute i gate for å feire. I mørgo e det innedag. Me her på hotelle får ikkje gå utafor hotellets området, men kan ligge ved bassenget. Og i mørgo kveld må det væra heil stille og mørkt ute. Dei onde åndene må tru at det ikkje e at følk på jorda.
Dagan går så fort at me egentlig ikkje heilt veit kor dei bli tå, men me kosa oss fortsatt og gleda uss te det neste besøket som e Mamma, Pappa og Asbjørn :D

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har det innmari bra! Jeg vil også komme på besøk, men jeg rekker vel strengt tatt ikke det før eksamen - eller etter, for den saks skyld. MEN: Legg ut bilder av kjolene? Jeg mener. Hvis dere får sydd kjoler, så må jeg få se hvordan de ser ut *misunnelig*

    SvarSlett